Vi kender alle sammen det med at have for få penge til resten af måneden. Og så kommer der altid en uforudset regning ind fra sidelinjen, der gør det hele endnu mere stressende. Enkelte gange kan man vente med at betale, hvis man for eksempel har ødelagt noget, men det er desværre ikke altid så nemt. Men med et lån kan man hurtigt kommer på højkant igen. Og hvis du ved, at du får penge ind på kontoen igen snart, kan du med fordel vælge kassekredit.

Frihed til at bruge lidt mere

En kassekredit kan betragtes lidt som et overtræk på kontoen. Det er en aftale, du indgår med din bank, hvis du har brug for lidt ekstra penge. Dog skal du være opmærksom på, at du betaler renter af det udestående beløb.
Virksomheder bruger ofte denne type lån, da det giver mulighed for eventuelt nyt inventar eller lignende, hvor man ved, at man hurtigt kan betale pengene tilbage igen.
Ved et almindeligt lån i en bank kan du som regel forhandle renten, men med kassekredit er renten mere fast. Dog kan du vælge en kreditor, der giver større mulighed for det. Du skal desuden være fyldt 18 år og være udenfor RKI, som er registret over dårlige betalere.
Overvejer du at tage et lån? Lån her og se få overblik over dine muligheder. Hvis du tilmed overvejer kassekredit, kan du følge linket og finde en liste over mulige kreditorer samt mere info om det. Disse kreditorer er også mere villige til at forhandle renten og løbeperioden, hvis du kan komme med et argument for det. Der er også regler for hvor meget, du kan hæve over.
Så få lidt mere luft på kontoen, så du kan slippe bekymringerne og købe eller betale det, der nu lige trænger.