Produkter til salg skal vises på en måde, der bedst præsenterer dem i kundernes øjne. For eksempel, skal tøj være foldet på hylderne, hang fra stativer eller vises på mannequiner. Bøger skal vises i hylderne, spinning stativer og organiseret placeringer. Videoer skal hylder og stativer til at vise korrekt titler. Alle produkter egner sig til en form for acceptabel display. Selv hvis du er en innovative dekoratør og du ønsker din skærm at være revolutionerende, skal du stadig nogle variation på display-teknikker, der allerede bruges til at skelne produktet fra alle de andre.

Den single mest populære sted at begynde for fremvisningen varer i de fleste butikker er kendt som slatwall panel. SLATWALL paneler er blevet alment accepteret som den mest alsidige præsentation system på markedet i dag. Lavet af medium-density fiberboard, slatwall paneler nemt tilpasse sig din retail display behov og kræver minimum vedligeholdelse. Når det bruges sammen med Lucite eller metal tilbehør, kan en slatwall reelt bruges til at præsentere et produkt, herunder tøj, gaveartikler, keramik, bøger, smykker, boligartikler og meget mere.

Fås i forskellige farver og finish, du kan oprette et unikt look til din butik i kort tid ved at vælge den slatwall, der er rigtige for dig. Én mulighed ville være at bruge alle hvide, moderne look til en detail udseende, der er åben, ren og high-tech. At vælge en mørkere, ville træ-korn look fremkalde en roligere, mere formel atmosfære. Valget er dit og med slatwall paneler og medfølgende tilbehør kan du oprette det udseende, du tror vil bedst fremvise din merchandise.

En anden display teknik indebærer anvendelse af Gridwall paneler.

I modsætning til slatwall paneler, kan gridwall paneler bruges som enten selvstændigt eller væg-monteret display enheder. Gridwalls er en letvægts, holdbare armatur, bygget af kvartal-tommer-tykke ledning og færdig i bagt-on, semi-gloss lak for et professionelt udseende. Med det rette tilbehør, kan gridwalls fungere som letvægts reoler eller hængende skærme, så længe de produkter, der vises på dem ikke er for tung. Brug din fantasi og du vil finde gridwall paneler kan gøre arbejdet for dig.